Όροι χρήσης του Κιθάρα

Από Κιθάρα wiki
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Οι παρακάτω όροι λειτουργίας έχουν γίνει με σκοπό να βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία του Κιθάρα, την αποφυγή παρεξηγήσεων και δυσάρεστων καταστάσεων. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Τελευταία ενημέρωση: 8 Σεπτ. 2007.


1. Συμφωνείτε ότι δε θα γνωστοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε κάποιο άλλο άτομο, και για την δική σας προστασία, και για λόγους ορθότητας. Το κάθε μέλος είναι υπεύθυνο για τον λογαριασμό του. Επίσης συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε το όνομα άλλου μέλους για να επισκεφθείτε το Κιθάρα ή για να αποστείλετε μηνύματα. Απαγορεύεται επίσης να δημιουργήσετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς.

2. Χρησιμοποιώντας αυτό τον δικτυακό τόπο, συμφωνείτε ότι δε θα στείλετε υλικό με πληροφορίες λανθασμένες, συκοφαντικές, υβριστικές, απειλητικές, πρόστυχες, ή που παραβιάζουν τον νόμο με οποιοδήποτε τρόπο. Σε αντίθετη περίπτωση, τα θιγόμενα πρόσωπα μπορεί να κινηθούν νομικά εναντίον σας. Για το σκοπό αυτό διατηρούμε το δικαίωμα να φανερώσουμε κάθε πληροφορία που έχουμε για σας, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο παράπονο ή νομικό πρόβλημα προερχόμενο από υλικό που αποστείλατε. Λάβετε υπ' όψη σας ότι με κάθε αποστολή μηνύματος κρατείται πρωτόκολλο, στο οποίο περιλαμβάνεται και η διεύθυνση IP σας, με την οποία μπορούμε να έλθουμε σε επαφή με τον παροχέα υπηρεσιών Internet (ISP) που χρησιμοποιείτε.

3. Τα μηνύματα καθώς και οποιοδήποτε υλικό (μηνύματα, στίχοι, κείμενα, μουσική, κλπ) εκφράζουν τις απόψεις του εκάστοτε αποστολέα και μόνο αυτού και όχι απαραίτητα τις απόψεις όλου του Κιθάρα. Αν έχετε αντιρρήσεις για το περιεχόμενο κάποιου μηνύματος, μπορείτε να ειδοποιήσετε κάποιον συντονιστή ή διαχειριστή. Οι διαχειριστές και συντονιστές κρίνουν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σχετικά με το αμφισβητούμενο περιεχόμενο και αν είναι απαραίτητο προχωρούν σε αφαίρεση ή μετατροπή των επίμαχων μηνυμάτων.

4. Τα άσκοπα, ανούσια, μονολεκτικά ή χωρίς λόγια μηνύματα και γενικότερα αυτά που δηλώνουν ανωριμότητα, ανευθυνότητα, απρεπή συμπεριφορά, είναι ανεπιθύμητα και υποψήφια προς διαγραφή. Spam, μαζικές αποστολές, διαφημίσεις, γράμματα αλυσίδες, γράμματα πυραμίδες και γράμματα επαιτείας είναι επίσης ανεπιθύμητα. Επιχειρήσεις, επαγγελματίες, καθώς και άλλοι δικτυακοί τόποι επιτρέπεται να δημοσιεύσουν ένα και μοναδικό σύντομο μήνυμα στο φόρουμ υπό μορφή ενημέρωσης για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Πολλαπλά ή μακροσκελή διαφημιστικά μηνύματα δεν είναι ανεκτά και θα διαγράφονται.

5. Εγγυάστε και διαβεβαιώνετε ότι είστε ο συγγραφέας / δημιουργός του υλικού που αποστέλλετε. Αν δεν είστε, συμφωνείτε ότι θα στείλετε υλικό μόνο αν έχετε την άδεια να το δημοσιεύσετε. Σε περίπτωση που το υλικό σας προέρχεται από άλλη πηγή, είστε υποχρεωμένος να την αναγράψετε. Επίσης, το Κιθάρα δεν ευθύνεται αν κάποιο δικό σας κείμενο-μήνυμα αντιγράφτηκε από κάποιον τρίτο και δημοσιεύτηκε αλλού.

6. Στέλνοντας εικόνες, κείμενα, στίχους ή μουσική στο Κιθάρα για τα οποία έχετε την πνευματική ιδιοκτησία, δίνετε αυτομάτως την αμετάκλητη άδεια δημοσίευσής τους στο πλαίσιο του δικτυακού αυτού τόπου. Το υλικό συνεχίζει να αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία σας και μπορείτε να το δημοσιεύσετε ή εκμεταλλευτείτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θελήσετε.

7. Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη της Κοινότητας χωρίς να προσβάλλετε τα πιστεύω τους, τις μουσικές ή άλλες προτιμήσεις τους, την καταγωγή τους, τις απόψεις τους, το στυλ τους και μην επιτίθεστε λεκτικά σε οποιοδήποτε μέλος, ακόμα και αν έσφαλε ή παραβίασε οποιοδήποτε κανόνα, αλλά αναφέρετέ το σε κάποιον συντονιστή ή διαχειριστή. Οι επίμαχες συζητήσεις θα διαγραφούν ή θα τροποποιηθούν. Δεν επιτρέπεται επίσης να υπάρχει προσβλητικό υλικό στο προφίλ σας. Νοείται ως τέτοιο ακόμα και η προσβλητική τροποποίηση του ονόματος άλλου μέλους, της υπογραφής του, των προσωπικών του τίτλων κλπ. Δεν επιτρέπεται επίσης υλικό που άμεσα ή έμμεσα παραπέμπει σε υπηρεσίες ή μέλη του Κιθάρα. Τέτοιο υλικό θα αφαιρείται χωρίς προειδοποίηση.

8. Στα μηνύματά σας στο φόρουμ πρέπει να γράφετε ελληνικά, με ελληνικούς χαρακτήρες. Αποφύγετε τα greeklish γιατί το μήνυμά σας πιθανόν να διαγραφεί. Αν για τεχνικούς λόγους δεν μπορείτε να γράψετε με ελληνικούς χαρακτήρες, θα βρείτε βοήθεια εδώ.

9. Δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση Προσωπικών Μηνυμάτων που ανταλλάσσονται μεταξύ των μελών.

10. Απαγορεύεται κάθε είδους κατάχρηση του δικτυακού τόπου που προξενεί υπερφόρτωση ή άλλη δυσλειτουργία στον εξυπηρετητή (server) και εμποδίζει την χρήση του από άλλους επισκέπτες.

11. Το Κιθάρα δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουν σύνδεσμοι μέσα στον παρόντα δικτυακό τόπο.

12. Σε κάθε περίπτωση, οι διαχειριστές και συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν μηνύματα ή να τα τροποποιήσουν αν κρίνουν ότι αυτό είναι απαραίτητο. Οι ενέργειες των διαχειριστών και συντονιστών σκοπεύουν στην απρόσκοπτη λειτουργία του δικτυακού τόπου και πρέπει να γίνονται σεβαστές από τα μέλη. Οι διαχειριστές και συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να αιτιολογούν την κάθε ενέργειά τους.

Αν δε συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους χρήσης, παρακαλούμε να αποχωρήσετε αθόρυβα από αυτόν τον δικτυακό τόπο. Παραβίαση των όρων χρήσης μπορεί να επιφέρει τον αποκλεισμό σας από το Κιθάρα.Υ.Γ.: Ειδικά για τους πίνακες των Αγγελιών, ισχύουν πρόσθετοι όροι, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Προσωπικά εργαλεία
Χώροι ονομάτων

Παραλλαγές
Ενέργειες
Πλοήγηση
Εργαλειοθήκη